FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

MDJ NEWS

Ibiza DJ Awards győztesek!

2014-10-01 13:39:52
Külfüldi Dj
Ibiza
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Megvannak a győztesek!

 

Hétfőn egy nagyszabású díjátadó keretén belül adták át az 1998-óta létező Ibiza DJ Awards legjobbjainak járó díjakat.

 

A Pacha-ban megrendezett ünnepség jelentősége, hogy a világ e-zenei történéseit a szigeteken túl a nagyvilág felé is reprezentálja, megmutatva melyek azok az előadók, producerek, kiadók, vagy éppen média szereplők akikre érdemes odafigyelni, mert szerintük a „buli-sziget” legjobbjai kategóriájukban.

 

A nyertesek listájának leközlésén túl, mi néhány olyan dologra hívnánk fel a figyelmet, melyre valóban érdemes lesz fókuszálni és némi kritikát is megfogalmazunk…

 

A Space mellett úgy látszik a „sziget királya” is még mindig Carl Cox, aki bezsebelte a ’Legjobb techno’ és a ’Legjobb Nemzetközi DJ’ kategóriák díját is! Mellette Luciano (’Legjobb Tech House) és Jamie Jones (’Legjobb Deep House) ülhetett fel a trónra az underground 4/4-ek világából, mellyel klubestjeik diadalát is ünnepelhették.

 

Szerény véleményünk szerint egy Marco Carola, vagy Hawtin, Sven-féle holtverseny simán kijárt volna a techno kategóriában, (és egy nagy fekete pont, hogy Carolát még csak nem is jelölték ebben az etapban!) - Jamie Jones meg inkább Luciano-val osztozhatott volna a pulpituson és Solomun-nak adtunk volna a „deep ház” best of titulust, mert ő jobban reprezentálja ezt a címkét…

 

De ne legyünk telhetetlenek, van még pozitívum a szavazás eredményében, hiszen Mano Le Tough ’Legjobb Breakthrough’, vagy Patrick Topping ’Legjobb Newcomer’ eredményével maximálisan elégedettek lehetünk, főleg hogy ez utóbbi ’Forget’ című felvétele lett a szezon Legjobb Trackje is! Jó példája ez egy alapvetően underground darab „karrierjének” mely a jó zene átütő erejét bizonyítja!

 

Matador ’Legjobb Live Performance’ díja, vagy a ’Legjobb Kiadónak’ megválasztott Innervisions is legalább ilyen üdítő eredmény számunkra, ahogy az is hogy a horvátokat jutalmazták a ’Dance Nemzet’ jelzővel, vagy hogy a Be-At.Tv-t is elismerték média munkásságáért!

Hogy, hogyan lett a ’Legjobb Klubest’ a Flower Power azt persze nem értjük, de íme a teljes lista és lehet tovább csámcsogni rajta…:

 

A NYERTESEK LISTÁJA:

Electro House: Hardwell
Techno: Carl Cox
Trance: Armin van Buuren
Tech House: Luciano
Deep House: Jamie Jones
Newcomer: Patrick Topping
Breakthrough: Mano Le Tough
Drum N Bass/Dubstep: Skrillex
Electronic Live Performance: Disclosure
Electronica: Diplo
International DJ: Carl Cox

 

SPECIÁLIS KATEGÓRIÁK:

Ibiza Live Performance: Matador
Ibiza DJ: Iban Mendoza
Ibiza Night: Flower Power
International Festival: Creamfields UK
Media: Be-At.Tv
Outstanding Contribution: DJ Harvey
Producer: MK
Record Label of the Year: Innversions
Track of the Season: Forget by Patrick Topping
Cutting Edge: Native Instruments
Dance Nation: Croatia

Tetszett? olvasd el ezeket is: Külfüldi Dj összes >

Joris Voorn Új album Novemberben!

A holland e-zenei fenomén Joris Voorn 3. studio albumával rukkol elő még az idén! A november 17-re datált ’Nobody Knows’ címet viselő album megjelenést részleteiben is elemezgetjük majd… Egyenlőre álljon itt a tracklista és a nyers adatok:

Sam Paganini Új album!

Sam Paganini Új album! Satellite [Drumcode] Ahogy már nyáron megszellőztették, szeptember 15-én debütáló albumával jelentkezett a techno fenomén a legendás Drumcode label-en!

Egy magyar DJ Ibizán tanulhat

A magyar döntővel folytatódik a világ legnagyobb DJ tehetségkutatója.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: